Θα είστε στη Xenia;
Έχουμε πολλά περισσότερα για εσάς, από ένα περίπτερο!

Οι εκθέσεις είναι ένας βασικός τρόπος για τον επαγγελματία να ενημερώνεται για τα νέα της αγοράς. Να γνωρίζει νέους συνεργάτες με σκοπό να βελτιώσει την θέση του στην αγορά. Κάποιες φορές όμως φεύγουμε από την έκθεση με ένα αίσθημα σύγχυσης και χωρίς να έχουμε πάρει τις σωστές πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

 

Κρατήστε μόνο τα καλά. Πώς;

Με Ειδική Εξυπηρέτηση για το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου!

Σε συνέπεια προς τους συνεργάτες μας 23-24-25 Νοεμβρίου η εταιρία μας θα εξυπηρετεί με σκοπό την δική σας σωστή ενημέρωση για την ανανέωση του ξενοδοχείου σας. Θα δούμε μαζί όλες τις δυνατές επιλογές σας εδώ στην έδρα μας χωρίς να έχουμε περιορισμό στην γκάμα των προϊόντων μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε. Μελετώντας με ησυχία και προσοχή τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και φτάνοντας σε ένα συμπέρασμα ολοκληρωμένο και πραγματικό έχοντας ένα ξεκάθαρο προϋπολογισμό ώστε να μπορείτε να πάρετε τις δικές αποφάσεις .

Θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για ότι νέο κυκλοφορεί στη Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά γύρω από τα προϊόντα μας και πως αυτό Θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις ανάγκες σας.

350 τ.μ. όλα, για εσάς, με ηρεμία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Θα έχετε στη διάθεση σας 350 τετραγωνικά μέτρα και έναν πλήρως κατηρτισμένο επαγγελματία ώστε να εκτιμήσει τι εσείς χρειάζεστε και να σας καθοδηγήσει στις σωστές λύσεις και όχι απλώς να «αλλάξετε» κάρτες με την ελπίδα να τα πείτε κάποια στιγμή στο μέλλον για να δείτε τι ήταν αυτό που σας είχε προτείνει.

Η έκθεση βρίσκεται κεντρικά τοποθετημένη επί της οδού Μεσογείων στο 259 πολύ κοντά στις εξόδου τις Αττικής Οδού Αναστάσεως / Παπάγου.Εάν έρχεστε με όχημα θα βρείτε να σταθμεύσετε στο πάρκινγκ του καταστήματος. Εάν χρησιμοποιείται τα μέσα θα μας προσεγγίσετέ από το Μετρό Χολαργός ή Εθνική Άμυνα.

Κλείστε ένα ραντεβού!

15 + 13 =

Ιδέες Διακόσμησης και Προϊόντων

Η Εταιρεία

Η βασική μας μέριμνα είναι να βοηθήσουμε τον ιδιοκτήτη ή το υπεύθυνο αγορών να κάνει την πιο συμφέρουσα επιλογή υλικών στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η εταιρία Αλεξιάδης ιδρύθηκε στις αρχές του 1980 στην Αθήνα και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του εξοπλισμού ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων.

Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνετε σε :

 • Υφάσματα για κουρτίνεςέπιπλα
 • Συστήματα Σκίασης
 • Δάπεδα Ξύλινα και συνθετικά
 • Λινά
 • Τραπεζομάντηλα
 • Χαλιά
 • Μοκέτες
 • Ταπετσαρίες τοίχου

Στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε :

 • Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών
 • Ανακαίνιση επίπλων
 • Τοποθέτηση δαπέδων / Μοκετών
 • Τοποθέτηση ταπετσαριών

Θα χαρούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι.

Επενδύουμε σε συνεργασίες, όχι σε ευκαιριακές καταστάσεις. Ελάτε να τη δημιουργήσουμε μαζί!

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6710469 ή στο 210 6717960 ή συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κλείστε ένα Ραντεβού

6 + 15 =

Περισσότερες Ιδέες Διακόσμησης και Προϊόντων

Pin It on Pinterest

Share This