Ρόλερ

Eντυπωσιακός και μοντέρνος σχεδιασμός

O εντυπωσιακός και μοντέρνος σχεδιασμός τους, καθιστούν τα ρόλερ μία ιδιαίτερα άνετη και ευχάριστη λύση για κάθε εσωτερικό χώρο, για παράθυρα και πόρτες με τυπικές διαστάσεις ή ιδιαίτερα σχέδια και μεγέθη.
Tα ρόλερ αποτελούνται από ένα τεχνικό σύστημα που χάρη στον άξονα του, δίνει τη δυνατότητα στο ύφασμα που τυλίγεται γύρω του, να μπορεί να σταθεί με ακρίβεια σε οποιαδήποτε θέση.
Η ποσότητα του εισερχόμενου φωτός μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την ποσότητα φωτός που θέλετε να υπάρχει σε κάθε δωμάτιο.
Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υλικών σε 4 διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας, σας επιτρέπουν να βρείτε τα ρόλερ που ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική του εσωτερικού σας χώρου.

Συλλογή
Μεγάλη γκάμα λιτών και διακοσμητικών σχεδίων με διαφορετικό βαθμό διαφάνειας: πλήρης διαφάνεια, μέτρια διαφάνεια και πλήρης συσκότιση.
Τα υλικά κατασκευής τους, όπως το Trevira CS, το Perlex, το αλουμίνιο και το φαϊμπεργκλάς αποτελούν υλικά υψηλής αντοχής στη θερμότητα και είναι κατάλληλα για χώρους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και υγρή ατμόσφαιρα.

Μοντέλα
Θα βρείτε μία γκάμα μοντέλων για παράθυρα, πόρτες και φεγγίτες σε μία ποικιλία σχεδιασμών με ή χωρίς κάλυμμα, κασετίνες, πλαϊνούς οδηγούς και ιδιαίτερα σχήματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

12 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This