Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Eξοπλισμός ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων

Μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας συμπεριλαμβάνεται και ο εξοπλισμός ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων.
Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη εξοπλισμού ξεκινώντας με μία επίσκεψη στον εκάστοτε χώρο για την ακριβή εκτίμηση των αναγκών κάθε πελάτη. Παρέχουμε συμβουλές για το είδος και την ποιότητα υλικών που θα χρειαστεί ο κάθε χώρος και παράλληλα, δίνουμε τις προτάσεις μας για την εσωτερική διακόσμησή του.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απουσίας αρχιτέκτονα-διακοσμητή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και το συγκεκριμένο ρόλο με απόλυτη επιτυχία. Σε διαφορετική περίπτωση, συνεργαζόμαστε μαζί τους για την επίτευξη κάθε έργου.
Τα προϊόντα που παρέχουμε σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους είναι:

  • Υφάσματα κουρτινών και επιπτώσεων
  • Λινά, τραπεζομάντηλα, πετσέτες, κουρτίνες μπάνιου
  • Δάπεδα
  • Συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης
  • Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών και όλων των συστημάτων σκίασης
  • Προετοιμασία και τοποθέτηση των δαπέδων

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που είναι εντός και εκτός Αττικής και ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ξενοδοχεία από την Κρήτη και τη Ρόδο έως τη Δράμα και τη Χαλκιδική, καλύπτοντας κάθε σημείο στο χάρτη της Ελλάδας.
Προτεραιότητά μας είναι να ακολουθούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση κάθε έργου και να προσφέρουμε αναλυτικό προϋπολογισμό για κάθε βήμα της συνεργασίας μας, ώστε οι πελάτες μας να σχεδιάζουν με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις τους και το δικό τους οικονομικό πλάνο.
Δέσμευσή μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η τιμιότητα στις συναλλαγές μας, η τήρηση των συμφωνηθέντων, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και το after sales service που παρέχουμε.
Το αποτέλεσμα; Η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με πιστούς μας πελάτες που χαρακτηρίζονται από την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό.

Δείτε ακόμα το άρθρο μας: “Πώς θα αποφύγετε λάθη κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας που θα σας στοιχίσουν σε κόστος και ποιότητα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

11 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This