Δάπεδα

Mεγάλη και πλήρη γκάμα δαπέδου για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο
Τα δάπεδα ειναι μια πολυ μεγάλη κατηγορία που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση κατα τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου. Η Αλεξιαδης Α.Ε. διαθέτει μια μεγάλη και πλήρη γκάμα δαπέδου για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Επειδή ο κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες, εμείς εξετάζουμε όλα τα δεδομένα που μας δίνετε και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Απο ξύλινα δάπεδα για οικιακους χώρους μέχρι τα πιο ανθεκτικα δάπεδα για χώρους βαριά βιομηχανικής χρήσης, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή τιμή σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα.

Δάπεδα Βινυλίου

Τα δάπεδα βινυλίου σε λωρίδες είναι μια νέα λύση για οικιακού ς& επαγγελματικούς χώρους ξεφεύγοντας αισθητικά & ποιοτικά από τα παλιά πλακάκια βινυλίου.

Linoleum

Τα δάπεδα linoleum είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δείτε τα νέα μας σχέδια.

Pvc

Τα πατώματα PVC είναι ενδεδειγμένα για χώρους με υψηλή κυκλοφορία. Με μια απλή συντήρηση τα δάπεδα PVC μοιάζουν σαν καινούργια. Δείτε τα νέα μας σχέδια.

Προγυαλισμένα Δάπεδα

Προγυαλισμένα πατώματα σε εξαιρετικές τιμές που κάνουν το ξύλινο δάπεδο προσιτό. Με εύκολη τοποθέτηση τα δάπεδα ανεβάζουν το χώρο σας. Δείτε τα νέα μας σχέδια.

Δάπεδα Laminate

Τα δάπεδα laminate είναι πλέον συνώνυμο της γρήγορης & οικονομικής ανακαίνισης ή νέας κατασκευής. Δείτε τα νέα σχέδια μας.

Δάπεδα Κουμπωτά

Τα ελαστικά κουμπωτά δάπεδα είναι η ιδανική λύση για χώρους αποθήκευσης & υψηλής κυκλοφορίας. Δείτε τα νέα σχέδια μας.

Avatara

Τα δάπεδα avatara είναι η νέα πρόταση για το πάτωμα που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Δείτε τα νέα σχέδια μας.

Pin It on Pinterest

Share This