Καλέστε σήμερα 210 6710469

Τι λένε για εμάς...

Στην παραγωγική διαφήμιση η άμεση εξεύρεση λύσης, η συνέπεια στους χρόνους και η συνάρτηση ποιότητας-κόστους αποτελούν βασικές παραμέτρους επιτυχίας και διαφοροποίησης απ´ τον ανταγωνισμό.

Στοιχεία που βρήκα στον υπερθετικό βαθμό στην εταιρεία σας και μπορώ να πω με περίσια σιγουριά ότι αποτελείτε πλέον ένα σταθερό και άψογο συνεργάτη.

Θεόδωρος Τσιρικάκης
MIKΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Στη δουλειά μας η λέξη μικρό χαρακτηρίζει τον χρόνο & το κόστος και η λέξη μεγάλο τις προσδοκίες μας  για το αποτέλεσμα !
Παράδειγμα ένα κομμωτήριο θα έμενε κλειστό για την ανακαίνιση του μόλις 1 εβδομάδα και οι αλλαγές όφειλαν να είναι δραστικές.

Ένας χώρος 4,5 μέτρων ύψους αχανής, μεταμορφώθηκε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με τον επαγγελματισμό  και τα υλικά της Δ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Α.Ε.  σε ένα ζεστό χώρο με άποψη !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύχρονη & άψογη συνεργασία μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
Ιnnerarchitect Designer
+30-6974-110388
Αρχές Ιουλίου χρειάστηκε μέσα σε 1,5 βδομάδα να δειγματιστούμε,  παραγγείλουμε, τοποθετήσουμε την μοκέτα για επιφάνεια σχεδόν 300 τμ και στόρια για περίπου 20-25 παράθυρα στα νέα μας γραφεία.

Ο χρόνος ελάχιστος, το άγχος πολύ,  οι εργασίες ανακαίνισης πολλές, εξαρτώμενες απόλυτα η μία από την άλλη, απαιτούσαν την εύρεση για ευέλικτο και αξιόπιστο συνεργάτη, τον οποίο βρήκαμε στο πρόσωπο του κου Αλέξανδρου Αλεξιάδη και του προσωπικού του.

Όλα ετοιμάστηκαν στην εντέλεια,  και μέσα στο ζητούμενο απελπιστικά στενό χρονοδιάγραμμα υποδεχθήκαμε το προσωπικό μας στο νέο του ΄σπίτι΄!
Ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, την ευελιξία την εταιρεία Αλεξιάδη και θα χαρούμε να συνεργαστούμε εκ νέου για οποιαδήποτε περαιτέρω ανάγκη προκύψει τόσο στην εταιρεία μας όσο και σε άλλες προτείνοντας την ως συνεργάτη.

Μπέττυ Π.

Συμβουλές

29.12.2014

Ανακαίνιση Σπιτιού: Ποια είναι τα 5 κριτήρια που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ'όψιν σου;

Έχεις αποφασίσει ότι φέτος θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Σκέφτεσαι λοιπόν να αγοράσεις καινούργιες κουρτίνες, να αλλάξεις τα υφάσματα στα έπιπλα ή να ντύσεις ένα τοίχο του σπιτιού με ταπετσαρία;
01.07.2013

9 σημεία που πρέπει να προσέξετε για να αγοράσετε τη μοκέτα που σας ταιριάζει.

Η αγορά μιας μοκέτας είναι μια λιγότερο συχνή αγορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία για την επιλογή της κατάλληλης. 
29.06.2013

Πώς θα αποφύγετε λάθη κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας που θα σας στοιχίσουν σε κόστος και ποιότητα.

Σχεδόν συνώνυμη με τη λειτουργία κάθε ξενοδοχείου είναι η ανακαίνιση και η ανακαίνιση είναι συνώνυμη με την αναστάτωση.
Με τη χρήση συστημάτων σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορούμε να πετύχουμε:
  1. Μείωση της κατανάλωσης του ρεύματος, πετρελαίου ή φυσικού αερίου για τη θέρμανση ενός χώρου.
  2. Μείωση κατανάλωσης του ρεύματος για την ψύξη ενός χώρου.
  3. Μείωση της κατανάλωσης ρεύματος για τον τεχνητό φωτισμό ενός χώρου. (Τεχνητό φως είναι οποιαδήποτε πηγή φωτός εκτός από τον ήλιο.)
Απομόνωση των ανοιγμάτων ενός χώρου από τη μεταφορά της θερμότητας μέσω του αέρα
Ανάμεσα στο τζάμι και το σύστημα εσωτερικής σκίασης που χρησιμοποιούμε δημιουργείται ένα στρώμα αέρα το οποίο εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα από εκείνο το σημείο. Με αυτό τον τρόπο σταματάμε τη μεταφορά της θερμότητας. Ο στόχος είναι αυτό το στρώμα αέρος να παραμείνει εκεί· αυτό επιτυγχάνεται με το να πλησιάσουμε το σύστημα σκίασης όσο πιο κοντά στο τζάμι μπορούμε.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε το εξής. Εάν κάνουμε χρήση μόνο συστήματος εσωτερικής σκίασης, χωρίς να έχουμε κάποιο σύστημα εξωτερικής σκίασης, - αντιηλιακές μεμβράνες για τα τζάμια-, υπάρχει περίπτωση, λόγω της πολύ μεγάλης θερμότητας που θα εγκλωβιστεί ανάμεσα στα 2 υλικά, να έχουμε θραύση του τζαμιού.

Μείωση απώλειας θερμότητας κατά τις νυχτερινές ώρες
Τη νύχτα τα αντικείμενα τα οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας δέχονται και αποθηκεύουν την ακτινοβολία του ηλίου, έχουν την τάση να την εκπέμπουν προς το περιβάλλον. Το ίδιο συμβαίνει και με τους χώρους που προσπαθούμε να θερμάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν δεν έχουμε τα απαραίτητα σύστηματα σκίασης για το χώρο μας, τα οποία θα λειτουργούσαν σαν ασπίδα, η θερμότητα φεύγει στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι να χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια το επόμενο πρωί για να ξαναθερμάνουμε το χώρο.

Παραγωγή ενέργειας μέσω απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας.
Το χειμώνα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ηλιακή ακτινοβολία για θέρμανση. Το σύστημα εσωτερικής σκίασης που θα χρησιμοποιήσουμε απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία και με τη σειρά του το εκπέμπει σε μορφή θερμότητας προς το χώρο. Γι’αυτό το λόγο, είναι προτιμότερο να γίνεται χρήση σκουρόχρωμων υλικών.

Βελτίωση του συντελεστή μετάδοσης της θερμότητας
Σε μη μονωμένα κτίρια έχουμε μεγάλες απώλειες θερμότητας από τα παράθυρα. Με τη χρήση συστημάτων σκίασης σταματάμε τη θερμότητα από το να διαφύγει από το χώρο, λειτουργώντας σαν ανακλαστήρας θερμότητας.
Το καλοκαίρι το φαινόμενο λειτουργεί αντίστροφα. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι μεγαλύτερη και χρειαζόμαστε ένα υλικό που θα την αντανακλά προς τα έξω. Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερος είναι ένας συνδυασμός εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης καθώς και αντιηλιακών μεμβρανών.

Μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για τεχνητό φωτισμό
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικότερα στη χώρα μας, μπορούμε να αποφύγουμε τη χρήση τεχνητού φωτός. Τις περισσότερες φορές, λόγω μη σωστής επιλογής συστήματος σκίασης, είτε έχουμε πολύ φως και δεν μπορούμε να εργαστούμε είτε καθόλου. Μια σωστή επιλογή θα είχε ως αποτέλεσμα, τις πρωινές ώρες και όχι μόνο, να μην "ανάψουμε" τα φώτα και να έχουμε τη σωστή αναλογία φυσικού φωτός στο χώρο μας. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι το ψυχρό φως της λάμπας δεν μπορεί να συγκριθεί με το θερμό φως του ήλιου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ποια Συστήματα σκίασης ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας; Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210 - 6717960 ή στείλτε μας ένα emailστο info@alexiadis.gr